Transport si retururi

Transport

Cei mai frumosi pantofi (ceimaifrumosipantofi.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare prin CURIER RAPID:

Timp de livrare: 1 – 3 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii. In perioadele de sarbatori nationale, timpul de livrare poate varia din cauza aglomerarii companiilor de curierat.

Cost livrare: 13 RON – Bucuresti si Ilfov, 17 RON pentru orice alta zona din Romania.

Retururi

In cazul in care produsul prezinta defecte sau doriti sa il returnati pentru orice alt motiv, acest lucru se poate face in termen de 10 zile de la primire, in starea in care au fost primite produsele, noi, nepurtate. Se completeaza formularul de retur apoi va va contacta unul dintre operatorii nostril pentru finalizarea solicitarii in termen de 1-2 zile lucratoare.

Transportul pentru retur este suportat de catre client, sau de catre expeditor daca produsul prezinta defecte sau nu corespunde. Adresa de retur este Strada Turnu Magurele 270B, et 8 ap 15, sector 4 Bucuresti. Returul se face cu instiintarea anterioara (completare formular de retur sau telefonic)

Completeaza formular de retur

Completeaza formularul de mai jos cu detaliile comenzii tale si te vom contacta inapoi in maxim 24 de ore. Daca ai primit produsul deteriorat, te rugam sa ne scrii cat mai multe detalii aceasta situatie.Te primim în #cmfp cu 5% Extra Reducere

 

Vreau să primesc oferte exclusive membrelor comunității Ceimaifrumosipantofi.ro

Felicitări, verifică-ți email-ul pentru confirmare și folosește codul de reducere!

0